yangın çıkış kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Dışarıdan başlangıçe oranlı bir alanda kullanılacaksa öncelikle dışarıdan kilitlenebilmeli fakat yangın simultane dâhilen açılmalıdır (Antipanik düzen), sineeride kullanılacaksa antipanik bar sistemine kalıp gereğince ister bulunmamakta ancak arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik sistemi olmayan kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın anında açılmamaktadır.

Yangın Bapsı Nasıl Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut ivedili bir durumda insanların yeğni bir itmesi ile dâhilen dışarıya tamam açılmaktadır.

Yangın bapsı, duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın kapıları montajı ayrı bir marifet gerektirir. Her ne derece standartlara ve sertifikasyona orantılı olarak üretilen kanat yangına dayanımlı olarak üretilmiş olsa da kasa montajında da sertifikasyon aşamasındaki teknik özelliklere elverişli, yangına dayanımlı malzemelerle ve fitili sevap uygulanarak montajlanmalıdır. 

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile müteallik hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün bilgileriyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

ölçünlü ve sertifikasyonlara yaraşır olarak binalmış yangın bapları kullanılan malzemeler ve dokuması gereği genel anlamda ses ve ısı yalıtımına yarar evet da yardımcı  özelliktedir. Standardında olmamakla birlikte istenmesi yerinde giyotin kullanılarak eşik bölümünde bile tam sızdırmazlık sağlamlanır.

Yangın baplarının asayiş sertifikaları da fiyatını etkileyen bir faktördür. Baplar, EN veya UL kabilinden standartlara uygunluğu onaylayan sertifikalara mevla olmalıdır.

Yangın merdivenlerinin bir yöreının mutlaka boş olması ve dumandan etkilenme ihtimalini kaldırılmış etmesi binalardaki İstanbul Yangın Kapısı yangınlarda can kayıplarının olmasını sağlam oranda düşürmektedir.

Yangın bapsı montajı top hevesli şekilde örgülması gereken ve imalatta doğru dürüst şekilde ortaya çısoy üründe pot kuruluşlmaması müstelzim Ucuz yangın kapısı bir maslahatlemdir.

Yangın kapıları; son tabaka güvenilen ortamlarda test edilip onaylandıktan sonra dirim alanlarında kendisine belde bulur. Hak bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda test edildikten sonra nitelikli bulunmuş olduğu takdirde sertifikalandırılır. Test esnasında kapının göstermiş başüstüneğu performansa bakılarak testi yapan kuruluş tarafından bapya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Hatta yangın kapıları özelliklerinden bir başka önemli olanı da nârlerle ortaya çıhun zehirleme özelliği mevcut gazların ve dumanın hariçya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın kapılarının montajı esnasında kullanılacak dolgular da son merhale kaliteli olmalıdır.

yangın kapılarımızın panikbarlarında sıkıcantı olup 2 tane kapı yuvasına oturmuyor menteşe kırıklığı o...

Lüzum bayilerimiz gerekse elden kabala satış olarak kötüda yan alan illere görev vermekteyiz.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page